Összetevők
Gabonafélék
Növényi fehérjekivonatok
Glicerol
Különféle cukrok
Hús és állati származékok (4%)
Olajok és zsírok
Ásványi anyagok
Zöldségek
Tej és tejszármazékok (sajtpor 0,2%*)
*1,2% rehidratált sajtnak felel meg.
Tápanyagok
Analitikai összetevők: | |
---|---|
Fehérje: | 13,0% |
Zsírtartalom: | 4,5% |
Nyershamu: | 3,3% |
Nyersrost: | 0,75% |
Nedvességtartalom: | 25,0% |
Omega-3 zsírsavak: | 0,08% |
Omega-6 zsírsavak: | 1,4% |
Adalékanyagok: | |
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: | |
NE/kg: | |
Vit. A: | 9800 |
Vit. D₃: | 660 |
Vit. E: | 66 |
mg/kg: | |
B-vitamin csoport: | 64 |
Vízmentes kalcium-jodát: | 2,5 |
Mangán-szulfát monohidrát: | 14 |
Cink-szulfát monohidrát: | 330 |
Nátrium-szelenit: | 0,36 |
Érzékszervi adalékanyagok: | |
mg/kg: | |
Bacon ízesítőanyag | 3500 |
Antioxidánsok |