Összetevők
Gabonafélék
Glicerin
Hús és állati származékok (11%)*
Növényi fehérjekivonatok
Különféle cukrok
Olajok és zsírok
Ásványi anyagok
Tej és tejszármazékok
*23% rehidratált hús és állati származéknak felel meg.
Tápanyagok
Analitikai összetevők: | |
---|---|
Fehérje: | 15,2% |
Zsírtartalom: | 5,9% |
Nyershamu: | 3,9% |
Nyersrost: | 0,9% |
Nedvességtartalom: | 24% |
Omega-3 zsírsavak: | 0,09% |
Omega-6 zsírsavak: | 1,6% |
Adalékanyagok: | |
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: | |
NE/kg: | |
Vit. A: | 10000 |
Vit. D₃: | 680 |
Vit. E: | 74 |
mg/kg: | |
Vitamin B-csoport: | 65 |
Vízmentes-kalcium-jodát: | 2,6 |
Mangán-szulfát monohidrát: | 14 |
Cink-szulfát monohidrát: | 330 |
Nátrium-szelenit: | 0,36 |
Érzékszervi adalékanyagok: | |
mg/kg: | |
Bacon ízesítőanyag: | 3800 |
Antioxidánsok |