CSONTOCSKA GLUKÓZAMIN- ÉS CHONDROITINNAL 600G

4 499 Ft

Puha, csont formájú falatka az egészséges ízületek és porcok megóvásáért.

Apró, puha darabjai minden kutyafajtának megfelelő.

 

A glükozamin és kondroitin a normális és egészséges porcképződés építőkövei. Szerepük elsősorban a porc terhelhetőségében és regenerációjában rejlik.

A glükozamin segíti a súrlódásnak kitett ízületi szövetek működését és a porcszövetek újraképződését.

A működő szövetek sejtjei nem tapadnak szorosan egymáshoz, köztük sejt közötti tér található, melyet támasztószövet tölt ki. A támasztószöveteknek két fő alkotója van: a rugalmas (elasztikus) rostok és a glükozamin.

A glükozamin elsősorban nagyfokú vízmegkötő-képessége révén segíti elő az izületek egészséges működését.

A kondroitin a támasztószövet fontos alkotója, mely nélkül elképzelhetetlen az egészséges porcképződés. A kondroitin a porc egyik fő alkotóeleme, amelyet kiváló vízmegkötő képesség jellemez. Ezáltal biztosítja a porc mechanikus-elasztikus tulajdonságait.

 

Izületjavító csontocska kutyáknak. Nettó tartalom 600g. Összetevők: gabonafélék, hús és egyéb állati összetevők, cukor, zsírok és olajok, szárított savó, növényi melléktermékek, glukozamin & chondroitin, ES tartósítószerrel és antioxidánssal.. Adalékanyagok: aroma, karamell.  Beltartalmi értékek: nyers zsír: 6%, nyers fehérje: 2,5%, nedvesség: 4,5%, nyers hamu: 2,5%, nyers rost: 2%. Jutalomfalatként adható a napi étkezésen túl a következők szerint: 15kg-ig 2-5 db, 15-30kg között 5-8db, 30kg feletti kutyák részére 6-12db naponta. Származási hely: EU.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.