Összetevők
Lazaccal, garnélarákkal ízesített aszpikban: hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (lazac 4%), puhatestűek és rákfélék (garnélarák 1%), ásványi anyagok, különféle cukrok
Fekete tőkehallal, aszpikban paradicsommal: hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, hal és halszármazékok (fekete tőkehal 4%), zöldségek (2,7% paradicsomsűrítmény, amely egyenértékű 4% paradicsommal az aszpikban), ásványi anyagok, különféle cukrok
Tápanyagok
Analitikai összetevők:
Nedvességtartalom: 82,0%
Fehérje: 11,5%
Zsírtartalom: 2,5%
Nyershamu: 2,5%
Nyersrost: 0,05%
Linolsav (Omega 6 zsírsav): 0,4%
Adalékanyagok:
Tápértékkel rendelkező adalékanyagok:
NE/kg:
Vit. A: 585
Vit. D₃: 90
Vit. E: 13
mg/kg:
Fe (E1): 20
I (3b202): 0,26
Cu (E4): 2,3
Mn (E5): 4,0
Zn (E6): 33
Technológiai adalékanyagok:
mg/kg:
Kasszia gumi: 2900